Güntner: Răcitoare de aer – până la 80 bari standard

Seriile inovatoare de răcitoare de aer GASC (Güntner Air cooler SLIM Compact) și GACC (Güntner Air cooler CUBIC Compact) aparțin noilor game pe care Güntner le-a lansat sub motto-ul: „Inovații pentru toți refrigeranții”. Aceasta înseamnă că noile generații de produse nu sunt doar cele mai bine dotate pentru toate reglementările în vigoare, ci au fost concepute și optimizate pe plan tehnic într-un mod impresionant pentru toți refrigeranții.

Astfel, combinațiile disponibile de schimbătoare de căldură sunt optimizate precis pentru mediile de răcire și refrigeranții doriți. Diametrul țevilor și materialul acestora în combinație cu geometria lamelelor constituie combinația optimă de performanță și volum minim de țevi.

După cum este obișnuit la Güntner și noile serii dispun de accesorii multiple. În pofida know-how-ului deosebit, care este aplicat în fundal în cadrul Güntner Product Calculator (GPC), operarea software-ului de proiectare Güntner rămâne deosebit de facilă.

Noile răcitoare de aer sunt concepute în mod standard pentru o presiune de operare de 80 bari.

Inovații în domeniul frigului comercial

Răcitorul de aer Güntner GASC este un echipament suplu cu montaj pe tavan, disponibil pentru HFC precum și CO2. Cu modelul său plat, certificat din punct de vedere igienic și a capacității frigorifice cuprinse între 0,5 și 13 kW este un răcitor excelent pentru domeniul frigului comercial, în special pentru puteri mici în camere frigorifice mici cu o înălțime mică a tavanului.

Echipamentele se instalează repede, capacele laterale pot fi îndepărtate. Întreaga construcție a carcasei se poate deschide și curăța foarte ușor. Mai multe tipuri de echipamente pentru aplicații standard se regăsesc și pe stoc în depozit, cu un timp scurt de livrare.

Cu răcitorul de aer foarte eficient GACC (Güntner Air cooler CUBIC Compact) în formă cubică, Güntner oferă un produs standard clasic pentru aplicații multiple în domeniul frigului comercial. GACC constă dintr-un schimbător de căldură foarte eficient cu conducte decalate, într-o carcasă compactă.

Tipurile de echipament acoperă o gamă de la 1,5 până la 69 kW putere frigorifică și oferă multe avantaje de utilizare.

Datorită componentelor ușor demontabile cum ar fi tava internă și cea externă și capacele laterale ușor de deschis, GACC se poate curăța rapid și facil și este ușor accesibil pentru orice lucrare de inspecție și mentenanță. Cu ajutorul Streamer-ului Güntner opțional se pot atinge distanțe foarte mari de propagare în interiorul camerei frigorifice.

 

Stiri similare