Noul răcitor de aer CUBIC Vario cu UV-C integrat

Protejați sănătatea afacerii dumneavoastră

Alegeți soluția igienică de răcire.

Noul răcitor de aer CUBIC Vario cu UV-C integrat distruge bacteriile și virusurile din aer

Succesul afacerii dumneavoastră depinde de sănătatea angajaților. Dacă doar unul dintre aceștia se îmbolnăvește, poate fi afectată productivitatea și vânzările către clienții dumneavoastră.

Este important să vă protejați oamenii de bacteriile din aer.


Distruge 99,9% din bacterii*

Güntner se angajează să vă ajute să vă faceți locul de muncă mai sigur și mai sănătos cu soluțiile noastre de răcire – în special cu noul CUBIC Vario cu iluminare UV-C integrată.

UV-C este o radiație ultravioletă cu unde scurte care s-a dovedit eficientă în distrugerea microorganismelor precum bacteriile și ciupercile și chiar și a virusurilor.

Și exact asta face noul CUBIC Vario cu UV-C integrat, produs de Güntner, dezinfectează aerul în timp ce îl răcește – distruge bacteriile în proporție de 99,9%* în câteva ore.

Virusul COVID-19 poate fi, de asemenea, inactivat de lumina UV. Astfel, angajații dumneavoastră pot lucra într-un mediu mai sănătos.


Funcționalități certificate

Nu numai că noul CUBIC Vario are certificare HACCP de la agenția germană de monitorizare a siguranței, TÜV SÜD ci este și singurul răcitor de aer de acest tip care a fost testat de Institutul Fraunhofer pentru Ingineria Proceselor și Ambalare, cea mai importantă organizație mondială de cercetare aplicată.

Fiecare aspect al CUBIC Vario este conceput având în vedere igiena:

Toate materialele folosite sunt certificate pentru utilizare în industria alimentară

Marginile tăvii de scurgere sunt înclinate, împiedicând acumularea murdăriei

Puteți accesa întreaga carcasă, răcitorul fiind astfel foarte ușor de curățat     

Unitatea este izolată termic, ceea ce împiedică apa să condenseze pe carcasă


Personalizat pentru afacerea dumneavoastră

Nu există două locuri de muncă la fel, iar menținerea igienei în locul dumneavoastră de lucru necesită o abordare personalizată. Acesta este motivul pentru care răcitorul CUBIC Vario este complet configurabil, de la carcasă la designul ventilatorului și tipul de agent frigorific. Tehnicienii noștri vor lucra cu dumneavoastră pentru a-l personaliza pentru sediul dumneavoastră.


De încredere din 1931

Cu o experiență de 90 de ani în ingineria frigorifică, ne concentrăm să ajutăm companiile din întreaga lume să aibă succes. Puteți avea încredere în Güntner pentru a livra un produs care satisface nevoile afacerii dumneavoastră, cu sprijinul echipei noastre de experți dedicați.

https://hygiene.guentner.eu/

Cele mai noi stiri