Noul soft de selectie Guntner: GPC 2019

Noua versiune a softului de selectie Guntner, GPC 2019, valabila de la 1 Mai 2019, poate fi descarcata accesand linkul de mai jos:

https://www.guentner.eu/know-how/product-calculator-gpc/gpc-software/

Apasand butonul „Start GPC 2019 download here!” veti fi redirectionat catre o pagina in care va trebui sa completati campurile cu datele dumneavoastra pentru a primi pe e-mail un link de unde veti putea descarca kitul softului GPC2019.

Guntner GPC2019 basic settings

Pentru o utilizare usoara si corecta, la instalare (fereastra „Basic Settings”) setati pe langa limba dorita si urmatoarele:

– alimentare la 50 Hz (se poate si 50&60 Hz dar riscati sa selectati din greseala echipamente cu ventilatoare la 60Hz ce nu pot functiona in Romania);

– toate ventilatoarele sa fie conform Directivei ERP (astfel veti fi siguri ca echipamentele selectate sunt conform ERP si pot fi livrate si montate in tarile UE).

Dupa instalarea softului GPC2019 urmati urmatorii pasi:  

  1. Din meniul „Update” realizati o actualizare a softului (update software) si a termenelor de livrare (update delivery times) dupa instalare, pentru a obtine ultima varianta a programului de selectie. In viitor, realizati aceste actualizari de fiecare data cand deschideti programul, inainte de a face o selectie.
  2. Din meniul „Options”, submeniul „Settings” realizati asocierea softului cu tipurile de fisiere corespunzatoare (associated file types) pentru ca fisierele GPC sa fie deschise cu noul soft, GPC 2019.

Vechea versiune 2018 poate fi utilizata in continuare doar pentru proiectarea echipamentelor. Cu toate acestea, preturile actuale si termenele de livrare nu sunt indicate si actualizarile pentru GPC 2018 nu mai sunt disponibile.

Stiri similare