Beijer Ref covid-19

Beijer Ref hotărâtă să mențină activitatea ca de obicei

03/31/2020 Alexandra Blaj 3185 No Comments
Per Bertland: „Vom continua să facem tot posibilul pentru a fi un partener de încredere pentru clienți, furnizori și utilizatorii finali.”

Per Bertland, CEO al grupului internațional Beijer Ref, furnizor de echipamente de refrigerare și climatizare, i-a asigurat pe clienți că, în ciuda contextului economic actual, compania este hotărâtă să își mențină activitatea din întreaga lume în regim normal.

În mijlocul crizei de COVID-19, Bertland amintește de importanța pe care o are refrigerarea în societatea actuală:
„O parte semnificativă din baza noastră de clienți finali constă în supermarketuri și comercianți cu amănuntul. Întrucât societatea în ansamblu, se bazează acum mai mult decât oricând pe aceștia pentru obținerea bunurilor esențiale, trebuie să li se ofere echipamente și servicii aferente industriei frigorifice pentru a-și putea desfășura activitatea fără întreruperi”, afirmă acesta într-o scrisoare adresată clienților.

Beijer Ref operează în prezent peste 400 de sucursale în Europa, Africa și Asia Pacific. „Ambiția noastră este să menținem cât mai multe dintre aceste companii deschise, complet aprovizionate cu produsele pe care le comercializează. În plus, am făcut eforturi pentru a ne crește nivelul de comerț electronic și am extins serviciile de livrare.”

Fabrica companiei din Wuxi, China, care produce schimbătoare de căldură și unități de răcire, funcționează în continuare după programul normal, iar locația sa din Italia este de asemenea deschisă și a comunicat că livrează produse către sucursalele europene.

„În aceste momente trebuie să dăm dovadă de solidaritate și să rămânem uniți. Sunt mândru de spiritul de luptă al întregului personal din Beijer Ref. Vom continua să facem tot posibilul pentru a fi un partener de încredere pentru clienții, furnizori și utilizatorii finali ”, afirmă Per Bertland.