Danfoss Ref Tools

Aplicaţia Ref Tools (fosta Refrigerant Slider)

09/08/2020 Alexandra Blaj 4254 No Comments

Aplicația Ref Tools este esenţială pentru profesioniştii HVACR.

Industria refrigerării devine mai inteligentă şi mai complexă. Ai nevoie de unelte, sfaturi, ajutor şi informaţii care te ţin la curent. Aplicaţia Ref Tools de la Danfoss îţi pune la dispoziţie toate acestea.

aplicația Ref Tools

Accesați online sau descărcaţi Ref Tools pentru mobil pentru a beneficia de cinci dintre cele mai populare şi folositoare aplicaţii necesare în proiectele de refrigerare și aer condiţionat.

1.          Refrigerant Slider 

În timp ce Refrigerant Slider se transformă în Ref Tools, acesta va păstra toată funcționalitatea de bază care a avut succes cu milioane de instalatori din întreaga lume. Puteți găsi în continuare Refrigerant slider în Ref Tools și să îl utilizați pentru a calcula rapid corelațiile presiune / temperatură pentru peste 80 de agenți frigorifici.

2.          Low-GWP Tool

Low GWP Tool vă ajută să găsiți și să comparați refrigeranți pritenoși cu mediul pentru retrofit, verificând compatibilitatea cu valva termostatică de laminare a înstalației.

3.          Spare Parts

Spare parts vă permite să accesați și să comandați o listă extinsă de piese de schimb și seturi de service Danfoss pentru aplicații frigorifice industriale, chiar de pe teren.

4.          Troubleshooter

Este o aplicație de depanare care vă ajută să identificați și să comparați simptomele într-un sistem de refrigerare care se comportă incorect. După ce identificați problema, aplicația vă recomandă soluții pe care să le încercați.

5.          Magnetic Tool

Magnetic Tool vă ajută să testați și depanați bobinele electroventilelor.

Şi asta nu este tot. Noi funcţionalităţi sunt deja disponibile şi multe altele vor fi adăugate în viitor.

Citiţi mai multe despre Aplicația Ref Tools AICI.