Danfoss Cooling United Live

Danfoss Cooling United Live

09/18/2020 Alexandra Blaj 3260 No Comments

În perioada 7-8 octombrie va avea loc online evenimentul Cooling United Live organizat de Danfoss la nivel mondial. Evenimentul se va desfășura în limba engleză însă vor fi organizate și grupuri de discuții în limba română.

Dar ce este Cooling United Live? O expoziţie virtuală? Un seminar online? O conferinţă online?

Da. Sunt toate acestea şi chiar mai mult de atât.

În locul expozițiilor comerciale și a conferințelor tradiționale, primul eveniment virtual marca Danfoss a fost gândit special pentru specialiștii de aer condiționat, refrigerare comercială, industria alimentară și refrigerare industrială. Cooling United Live va fi atât un forum de învățare, cât și o expoziție de tehnologie nouă.

Cooling United Live este modelat pentru:

  • Producători (OEM)
  • Distribuitori
  • Instalatori/Contractori/Ingineri Service
  • Toţi specialiştii de aer condiţionat şi refrigerare

Cooling United Live se va concentra pe diferitele moduri în care industria de răcire crește și evoluează. Vor fi pregătite o mare varietate de tipuri de sesiuni adaptate diferitelor audiențe, inclusiv:

  • Discuții în direct și sesiuni Q&A
  • Implicarea unor vorbitori cheie
  • Conectarea cu experți din diverse regiuni
  • Grupuri mai mici de discuţii post-sesiune (inclusiv în limba Română)
  • Prezentări de produse și sisteme

“Este timpul să ne conectăm cu colegii și liderii noștri din industrie și să ducem refrigerarea mai departe. Suntem încântați și onorați să prezentăm prima experiență Danfoss de evenimente digitale în direct”, a declarat Dorthe Borup Sindberg, director de comunicații de marketing la Danfoss, divizia de Refrigerare. “Avem o participare activă din rândul liderilor și sesiuni interactive pentru ambele zile de Cooling United Live. Și, spre deosebire de o conferință tradițională, participanții se pot conecta din orice parte a lumii. Prin urmare, ne-am asigurat să avem specialişti disponibili pentru mai multe limbi, astfel încât toată lumea să poată participa “.

Pentru înregistrare și vizualizarea programului accesați site-ul evenimentului AICI.

Urmăriți în continuare canalele #CoolingUnitedLive pe LinkedIn, Twitter şi Instagram pentru actualizări!

Related Projects It`s Can Be Useful