Danfoss lansează Optyma™ Plus INVERTER

03/18/2016 Alexandra Blaj 2721 No Comments

Danfoss lansează seria de unități de condensare carcasate inverter, caracterizate prin compresoare scroll și convertizoare de frecvență Danfoss. Această gamă de produse asigură cele mai bune rezultate SEPR din piață pentru aplicații de refrigerare la temperaturi medii și capacități cuprinse între 2kW – 9kW.Unitățile de condensare carcasate Optyma™ Plus INVERTER combină designul premium Danfoss al unităților Optyma™ Plus cu tehnologia vitezei variabile pentru a îndeplini trei mari cerințe ale pieței de refrigerare comercială:
• Modularea capacității
• Eficiență energetică
• Conformitate cu gazele fluorinate și Eco Design.

 

Reglajul continuu al capacității

Cu cel mai larg reglaj continuu al capacității variind de la 30 la 100Hz, Optyma™ Plus INVERTER preia provocarea de a menține un control precis al temperaturii (±0,3°C), astfel îndeplinind cerințele aplicațiilor.

 

Cea mai bună eficiență energetică

Tehnologia compesoarelor scroll inverter Danfoss permite eficiență energetică cu 20-30% mai mare pentru aplicațiile de refrigerare la temperaturi medii în intervalul 2-9Kw în comparație cu unitățile cu viteză fixă sau reglate mecanic.
În contextul reglementărilor gazelor fluorinate și Eco Design, Optyma™ Plus INVERTER a fost dezvoltată să functioneze cu R407A și R407F care sunt alternativele momentului la R404A.

 

Citiți mai mult pe www.danfoss.ro.