SmellyJelly Mini

Geluri parfumante pentru unități de aer condiționat, ușor de aplicat.

 • SmellyJelly Mini Mixed – S090055MEE; Conține 6 buc, fiecare cu diverse arome: citrice, floral, aerul dimineții, aer de munte, mere, portocale.
 • SmellyJelly Mini Citrus – S090017; Conține 6 buc cu parfum de citrice.
 • SmellyJelly Mini Floral – S090018; Conține 6 buc cu parfum floral.
 • SmellyJelly Mini Morning – S090020; Conține 6 buc cu parfum de aerul dimineții.
 • SmellyJelly Mini Mountain – S090021; Conține 6 buc cu parfum de aer de munte.
 • SmellyJelly Mini Apple – S090050GB; Conține 6 buc cu parfum de mere.
 • SmellyJelly Mini Orange – S090057GB; Conține 6 buc cu parfum de portocale.

Advanced Gel

Geluri concentrate pentru curățare unități de aer condiționat

și aparate de producere a gheții.

 • Advanced Gel EC 490 ml – S010458R3; Gel concentrat, pentru curățat și igienizat vaporizatoarele de AC. Putere foarte mare de curățare; ușor de transportat (cu 1 pungă de gel de 490 ml se pot obține 8 litri de soluție).
 • Advanced Gel DU 490 ml – S010461R3; Gel concentrat, pentru deblocat scurgerile de la aerele condiționate (tavă, furtun de scurgere). Formulă specială ce acționează asupra blocajelor organice și anorganice; ușor de transportat (cu 1 pungă de gel de 490 ml se pot obține 8 litri de soluție).
 • Advanced Gel CC 490 ml – S010457R3; Gel concentrat, pentru curățat bateria condensatoarelor. Îndepărtează chiar și cele mai persistente depuneri lipite prin ardere; ușor de transportat (cu 1 pungă de gel de 490 ml se pot obține 8 litri de soluție).
 • Advanced Gel IMC 490 ml – S010460R3; Gel concentrat, adecvat pentru toate tipurile de aparate de producere a gheții. Utilizare în siguranță pe suprafețe din nichel și aluminiu (cu 1 pungă de gel de 490 ml se pot obține 8 litri de soluție).

OdourGuard

Soluție spray pentru eliminarea mirosului neplăcut de la echipamentele HVAC.

 • OdourGuard 1L – S090070R3; Protecție totală împotriva mirosului neplăcut de la echipamentele HVAC. Este de uz general. Absoarbe și elimină mirosurile nocive create de fumul de țigară, mucegai, animale de companie, acizi organici.

HydroSprayer

Pulverizator profesional cu pompă manuală pentru soluții de curățare.

 • HydroSprayer 8L – S010107; Pulverizator profesional cu pompă manuală, capacitate 8 litri. Conceput special pentru utilizarea cu soluții chimice de curățare, HydroSprayer are o duză reglabilă, este ușor de curățat și umplut, oferă suficientă presiune pentru a curăța dar nu pentru a deteriora.

DrainKleen OneShot

Soluție specială pentru deblocat scurgerile de la aerele condiționate.

 • DrainKleen OneShot 250ml – S010106RO; Soluție specială pentru deblocat scurgerile de la aerele condiționate (tavă, furtun de scurgere). Formulă specială ce acționează asupra blocajelor organice și anorganice. Recipient de dimensiuni ideale pentru a ușura aplicarea soluției; duza unică tip “gât de lebădă” permite aplicarea soluției chiar și in canalele de scurgere a condensului greu accesibile.

SuperClean

Soluție specială concentrată pentru curățat bateria condensatoarelor.

 • SuperClean 1L – S010338R3; Soluție specială concentrată pentru curățat bateria condensatoarelor. Acționează și elimină prin spumare murdăria persistentă situată între tolele condensatorului, conferind la final strălucire bateriei și împiedicând oxidarea ulterioară (cu 1 litru de soluție concentrată se pot obține 4 litri de soluție de curățare).

TieTite

Folie de protecție profesională pentru unitățile interioare de aer condiționat.

 • TieTite 2 – S010426GB; Folie de protecție profesională pentru unitățile interioare de aer condiționat montate pe perete. Protejează atât pereții cât și mobilierul pe timpul operațiunilor de curățare și igienizare. Dimensiuni folie = 1100×450 mm. Prevăzută cu un elastic de prindere pe unitatea internă, zonă de colectare a reziduurilor și ștuț pentru atașarea unui furtun de scurgere.

Cere oferta

  Localitatea în care activează compania dvs. este esențială pentru direcționarea mesajului către reprezentantul regional de vânzări din acea zonă.
  Pentru a contacta direct un reprezentant regional vă rugăm consultați lista din secțiunea Contact.